gratis webinar

aanbesteding? aan mij niet besteed...

 

Weet je dat zeker? De Nederlandse overheid koopt via aanbestedingen jaarlijks voor miljarden producten en diensten in. Zonde als jij daar geen graantje van meepikt, toch? Of heb je een andere reden waarom het niet aan jou besteed is? Geen tijd, geen ervaring of misschien wel een slechte ervaring? Of maakt onbekend onbemind?

Wil je toch eens bekijken of het voor jouw bedrijf interessant is om in te schrijven op een aanbesteding? Neem dan deel aan het gratis webinar Aanbesteding? Aan mij niet besteed.

Waarom je het gratis webinar moet volgen

In het webinar leer je…

…wat een aanbesteding is
…wanneer er wordt aanbesteed en door wie

…waar je een aanbesteding vindt
…wat je moet doen om in te schrijven op een aanbesteding

…wat je moet doen als een klant besluit te gaan aanbesteden

Na het webinar heb je geen koudwatervrees meer voor het inschrijven op aanbestedingen.

Het gratis webinar is geschikt voor…

…MKB bedrijven die producten of diensten (willen) leveren aan overheidsinstellingen
…Functionarissen die verantwoordelijk zijn voor (new) business

Programma

Het webinar vindt op donderdag 20 oktober plaats van 16.00 tot 17.30 uur via Zoom. Na aanmelding ontvang je een link van de Zoom meeting.

16.00 uur    Opening en welkom
16.10 uur     Aanbestedingen: waarom/wie/wat/wanneer?
16.25 uur    Waar vind je een aanbesteding?
16.30 uur    Wat moet je doen om in te schrijven op een aanbesteding?
17.00 uur    Help! Mijn klant gaat aanbesteden…
17.15 uur     Afronding en mogelijkheid tot stellen van vragen
17.30 uur    Sluiting

TIP! Komt deze datum voor jou niet uit? Stuur een berichtje en dan zoeken we samen naar een oplossing! Je kunt me bereiken via info@aanbestedingstrainingen.nl.

Hi! Ik ben Fija Mulder

De buitenstaander die kritische vragen stelt en geen genoegen neemt met ‘zo doen wij dat al jaren’. Dat is iets waar ik me al jaren hard voor maak en waar ik graag mijn steentje aan bijdraag! 

Mijn verhaal

Al vanaf 1994 werk ik in sales(-management), marketing en communicatie. Mijn avontuur en specialisme richting het inschrijven op aanbestedingen ben ik in 2007 gestart. Begonnen bij een Detachering- en Consultancybureau en vanaf 2014 als zelfstandig Aanbestedingscoach. Inmiddels ben ik dan ook al bij meer dan 100 aanbestedingen betrokken geweest.

Soorten aanbestedingen

De aanbestedingen die ik begeleid, zijn vooral aanbestedingen voor leveringen en diensten van centrale/decentrale overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen. Ik heb ervaring in diverse branches, zoals adviesbureaus, beveiliging, BHV, detachering, groenvoorziening, onderwijsadministratie, opleiding & training, relatiegeschenken, software, verhuisdiensten, werving & selectie en zorghulpmiddelen.

Advies

Een aanbesteding doe je even tussendoor en op het laatste moment loop je vast. Je hebt de referenties niet op orde, de collega’s die input moeten leveren zijn niet beschikbaar, de afdeling uitvoering is het niet eens met jouw aanbieding… 

Coaching

Hoe zorg je ervoor dat alles compleet is, dat je niets vergeet? Dat je alle kwaliteitscriteria beantwoordt en jouw tekst onderscheidend is? Hoe betrek je jouw collega’s bij de inschrijving en ben je op tijd klaar? Ik help je graag.

Training

Jij wilt graag zaken doen met een overheidsinstelling. Misschien wel met de gemeente waarin je gevestigd bent. Of je bent al leverancier van een onderwijsinstelling en nu blijkt dat ze jouw dienstverlening moeten aanbesteden.

Incompany trainingen op maat

Al ervaring met inschrijven op aanbestedingen en hulp nodig?

Samen bepalen we welk doel jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld ‘Hoe stel ik goede vragen?’ of ‘Hoe bepaal ik een goede winstrategie?’. Voor jouw specifieke doel maak ik op maat een training of workshop. De training of workshop vindt plaats op een door jou te kiezen locatie waarbij jij de catering verzorgt.