Advisering

Hoe kan ik je helpen?

Een aanbesteding doe je even tussendoor en op het laatste moment loop je vast. Je hebt de referenties niet op orde, de collega’s die input moeten leveren zijn niet beschikbaar, de afdeling uitvoering is het helemaal niet eens met jouw aanbieding… Zo maar wat struikelblokken bij het inschrijven op aanbestedingen. Of jullie schrijven regelmatig in op een aanbesteding, maar niet met het gewenste resultaat.

 

Hoe kan dit anders? Door het inrichten van een werkproces, de juiste collega’s erbij te betrekken en een goede planning te maken. En door kritisch te kijken naar jullie inschrijving(en) en te analyseren waar verbetering mogelijk is. Ik help je graag!

Advies bij inschrijven op aanbestedingen:

 

  • Is inschrijven op een aanbesteding voor jou interessant?
  • Waar vind je een aanbesteding?
  • Wat heb je nodig om in te schrijven op een aanbesteding?
  • Hoe richt je het inschrijfproces in?
  • Hoe stel je in jouw organisatie een team samen?
  • Hoe neem je een goede GO / NO GO beslissing om wel/niet in te schrijven?
  • Hoe stel je de juiste vragen?
  • Analyse van verloren aanbestedingen en opstellen verbeterplan.

Staat er niet bij wat jij zoekt? Stuur me dan een mail:

Testimonial

Sinds 2015 adviseert Fija ons bij het inschrijven op aanbestedingen. Dat begon bij het zorgen dat wij interessante aanbestedingen signaleerden. Ook heeft zij meegedacht over het inrichten van het proces van inschrijven en het betrekken van de juiste collega’s. Ze kijkt kritisch mee bij de plannen die wij schrijven en zorgt ervoor dat wij alle stukken op de juiste manier en op tijd indienen. Fija toont een grote mate van betrokkenheid ten tijde van de aanbesteding en zeker ook in het traject erna. Het stopt niet na het versturen van de factuur, het resultaat is wat telt! Onze medewerkers hebben de samenwerking altijd ervaren als een opleidingstraject. Naast haar inhoudelijke kennis van zaken heeft Fija ons bijgebracht dat voldoende aandacht, tijd en zorgvuldigheid succesfactoren zijn bij het inschrijven op een aanbesteding.

Bas Fruman, Commercieel Directeur bij Sera Business Design