Hulplijnen

hulp nodig bij het inschrijven op aanbestedingen?

 

 

Kijk voor meer hulplijnen (informatie) ook eens op deze links:

 

  PIANOo het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

  Iedere Europese aanbesteding van Nederlandse overheidsinstellingen wordt gepubliceerd op TenderNed. Om te zorgen dat jij op de hoogte bent van aanbestedingen die voor jouw bedrijf interessant zijn, maak je gratis een account aan op TenderNed. Dat doe je hier. Vervolgens maak je in TenderNed een interesseprofiel aan zodat je (dagelijks) een mail krijgt wanneer er voor jou een interessante aanbesteding is gepubliceerd. In deze instructievideo leg ik je uit hoe je zo’n interesseprofiel aanmaakt.

   

  Ik heb een video gemaakt waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je een interesseprofiel op TenderNed aanmaakt. Via deze link bekijk je de video.

   

  TenderApp software helpt ondernemers bij het winnen van overheidsaanbestedingen door hen naast slimme software tools te ondersteunen met verrijkte data en kennis.

  TenderApp is een set tools gemaakt voor en door inschrijvers. Je vindt tenderpublicaties van 16 bronnen (compleet vanaf eind 2016), inclusief documenten, op één locatie.

  Van tenderpublicaties, gunningsinformatie, tot jurisprudentie, alles wordt in onze database overzichtelijk weergegeven.

  Probeer TenderApp nu uit voor 7 dagen, geheel gratis en vrijblijvend.

   

  https://ombudsmanaanbesteding.nl/

  Als onafhankelijke stichting geeft de OmbudsMan Aanbesteding (OMA) gefundeerd advies en verbetert zo de dialoog tussen inkopers en inschrijvers.

   

  De Commissie heeft de taak te bemiddelen tussen partijen bij klachten in verband met een aanbesteding en het geven van niet-bindende adviezen naar aanleiding van klachten in verband met een aanbesteding. De Commissie werkt onafhankelijk en onpartijdig.