Training, workshop of kennissessie

Incompany

Jij wilt graag zaken doen met een overheidsinstelling. Misschien wel met de gemeente waarin je gevestigd bent. Of je bent leverancier van een onderwijsinstelling en nu blijkt dat ze jouw dienstverlening moeten aanbesteden. Dus jij wilt leren hoe je in moet schrijven op een aanbesteding. Of je hebt al meer ervaring met het inschrijven op aanbestedingen, maar nog niet met het gewenste resultaat. Dan help ik je graag!

Incompany training, workshop of kennissessie op maat

Samen bepalen we welk doel jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld het opstellen van een winststrategie of het verbeteren van jouw teksten. Voor dat specifieke doel verzorg ik een training, workshop of kennissessie.

 

Wil je meer weten? Stuur me dan een mail:

Testimonial

“Wat een ontzettend leuke en leerzame training. De theorie wordt afgewisseld met interactie en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Fija is een erg fijne trainer, die zo vakkundig is dat zij ingewikkelde onderwerpen begrijpbaar maakt. De stof die je leert is gericht op de praktijk en er is ook een voorbeeld case die je meer inzicht geeft in het proces. Naast het leerzame is de training ook erg goed verzorgd; mooie locatie, voldoende snacks, een goede lunch en een fijne hand-out. Na de training ben ik aan de slag gegaan met onze eerste aanbesteding en alle stappen van de training zijn al voorbijgekomen. Het is dan ook extra leuk om de kennis die ik tijdens de training heb opgedaan, toe te passen in de praktijk. Binnen de wereld van aanbestedingen valt nog veel te leren, maar door het volgen van deze training heb ik een goede basis gelegd. Ik kijk uit naar een vervolg!”

Sophie Nieuwenhuijs, Consultant, Jobbey B.V.