het gezicht achter Aanbestedingscoaching

Fija Mulder

 

 

 

 

De ervaring die ik meebreng

Vanaf 1994 werk ik in sales(-management), marketing en communicatie. Sinds 2007 heb ik me gespecialiseerd in het inschrijven op aanbestedingen. Eerst als bidmanager bij een Detachering- en Consultancybureau en vanaf 2014 als zelfstandig Aanbestedingscoach. Ik ben betrokken geweest bij het proces van signalering tot en met inschrijving van honderden aanbestedingen. Daarnaast heb ik zelfstandig teksten voor gunningscriteria geschreven of feedback gegeven op door anderen geschreven teksten.

De aanbestedingen die ik begeleid, zijn vooral aanbestedingen voor leveringen en diensten van centrale/decentrale overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen. Ik heb ervaring in diverse branches, zoals uitzenden en detacheren, adviesbureaus, beveiliging, BHV, groenvoorziening,  onderwijsadministratie, opleiding & training, relatiegeschenken, software, verhuisdiensten, werving & selectie en zorghulpmiddelen. Omdat ik nieuws- en leergierig ben, verdiep ik me snel in de branche van het bedrijf waarvoor ik werk. Maar ben ik ook die ‘buitenstaander’ die juist kritische vragen stelt en geen genoegen neemt met ‘zo doen wij dat al jaren’.

Jou helpen is mijn missie!

In de basis word ik gedreven door het verlangen mensen te helpen. Jou helpen om effectief en efficiënt in te schrijven op een aanbesteding! Door advisering, coaching en training. Op welke manier ik jou ook help, ons gezamenlijke doel is het winnen van jouw aanbesteding. Waarbij samenwerken de basis is. En wat haal je dan in huis als ik je ondersteun? Resultaat- en klantgerichtheid, een kritische blik, creativiteit, enthousiasme en energie. Maar ook doortastendheid en confronterend waar nodig. Met zinnen als: ‘Dat is toch vanzelfsprekend’ en ‘dat begrijpen ze toch wel’ ; neem ik geen genoegen mee. Want dan win je geen aanbesteding.