bekijk

Hoe maak je een Interesseprofiel op Tenderned

 

Wat ik merk is dat veel ondernemers niet weten waar ze aanbestedingen kunnen vinden. En dat is jammer! Want de Nederlandse overheid koopt jaarlijks voor miljarden aan producten en diensten aan via aanbestedingen. En daar wil jij als ondernemer toch ook een graantje van meepikken? Iedere Europese aanbesteding van Nederlandse overheidsinstellingen wordt gepubliceerd op www.tenderned.nl. Daar kun je alle aanbestedingen vinden die dagelijks gepubliceerd worden. Om te zorgen dat jij op de hoogte bent van aanbestedingen die voor jouw bedrijf interessant zijn, adviseer ik je een gratis interesseprofiel aan te maken. Zodat je direct een mail krijgt wanneer er voor jou een interessante aanbesteding is gepubliceerd. In deze video leg ik uit hoe je zo’n interesseprofiel aanmaakt.

Waarom je deze video moet bekijken?

Ik laat je zien…

…waar je aanbestedingen kunt vinden

…hoe je op de hoogte blijft van voor jou relevante aanbestedingen

…hoe je een interesseprofiel aanmaakt

 

Vond jij deze video interessant en ben je benieuwd naar hoe het inschrijven op een aanbesteding vervolgens in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor mijn training.

Hi! Ik ben Fija Mulder

Mijn verhaal

Al vanaf 1994 werk ik in sales(-management), marketing en communicatie. Mijn avontuur en specialisme richting het inschrijven op aanbestedingen ben ik in 2007 gestart. Begonnen bij een Detachering- en Consultancybureau en vanaf 2014 als zelfstandig Aanbestedingscoach. Inmiddels ben ik bij meer dan 100 aanbestedingen betrokken geweest.

Soorten aanbestedingen

De aanbestedingen die ik begeleid, zijn vooral aanbestedingen voor leveringen en diensten van centrale/decentrale overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen. Ik heb ervaring in diverse branches, zoals adviesbureaus, beveiliging, BHV, detachering, groenvoorziening, onderwijsadministratie, opleiding & training, relatiegeschenken, software, verhuisdiensten, werving & selectie en zorghulpmiddelen.

Advies

Een aanbesteding doe je even tussendoor en op het laatste moment loop je vast. Je hebt de referenties niet op orde, de collega’s die input moeten leveren zijn niet beschikbaar, de afdeling uitvoering is het niet eens met jouw aanbieding… 

Coaching

Hoe zorg je ervoor dat alles compleet is, dat je niets vergeet? Dat je alle kwaliteitscriteria beantwoordt en jouw tekst onderscheidend is? Hoe betrek je jouw collega’s bij de inschrijving en ben je op tijd klaar? Ik help je graag.

Training

Jij wilt graag zaken doen met een overheidsinstelling. Misschien wel met de gemeente waarin je gevestigd bent. Of je bent al leverancier van een onderwijsinstelling en nu blijkt dat ze jouw dienstverlening moeten aanbesteden.

Incompany trainingen op maat

Al ervaring met inschrijven op aanbestedingen en hulp nodig?

Samen bepalen we welk doel jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld ‘Hoe stel ik goede vragen?’ of ‘Hoe bepaal ik een goede winstrategie?’. Voor jouw specifieke doel maak ik op maat een training of workshop. De training of workshop vindt plaats op een door jou te kiezen locatie waarbij jij de catering verzorgt.