DOWNLOAD

Factsheet aanbestedingSTRAININGEN (PDF)

 

Welke stappen neem je als organisatie wanneer je je in wilt schrijven op een aanbesteding? Waar begin je, waar eindig je en waar moet je allemaal rekening mee houden? Download onze factsheet en ga aan de slag!

Waarom je deze factsheet moet downloaden?

In deze factsheet ontdek je…

…waar je moet beginnen als je een aanbesteding hebt gevonden
…welke stappen je moet doorlopen
…hoe je samen met je team tewerk gaat
…hoe je beslist of je je wel/ niet gaat inschrijven voor de aanbesteding
…hoe je tot een effectieve winsituatie komt

TIP! Vond jij deze factsheet interessant en ben je benieuwd naar hoe je alle stappen in de praktijk brengt? Meld je dan aan voor deze training.

Hi! Ik ben Fija Mulder

De buitenstaander die kritische vragen stelt en geen genoegen neemt met ‘zo doen wij dat al jaren’. Dat is iets waar ik me al jaren hard voor maak en waar ik graag mijn steentje aan bijdraag! 

Mijn verhaal

Al vanaf 1994 werk ik in sales(-management), marketing en communicatie. Mijn avontuur en specialisme richting het inschrijven op aanbestedingen ben ik in 2007 gestart. Begonnen bij een Detachering- en Consultancybureau en vanaf 2014 als zelfstandig Aanbestedingscoach. Inmiddels ben ik dan ook al bij meer dan 100 aanbestedingen betrokken geweest.

Soorten aanbestedingen

De aanbestedingen die ik begeleid, zijn vooral aanbestedingen voor leveringen en diensten van centrale/decentrale overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen. Ik heb ervaring in diverse branches, zoals adviesbureaus, beveiliging, BHV, detachering, groenvoorziening, onderwijsadministratie, opleiding & training, relatiegeschenken, software, verhuisdiensten, werving & selectie en zorghulpmiddelen.

Advies

Een aanbesteding doe je even tussendoor en op het laatste moment loop je vast. Je hebt de referenties niet op orde, de collega’s die input moeten leveren zijn niet beschikbaar, de afdeling uitvoering is het niet eens met jouw aanbieding… 

Coaching

Hoe zorg je ervoor dat alles compleet is, dat je niets vergeet? Dat je alle kwaliteitscriteria beantwoordt en jouw tekst onderscheidend is? Hoe betrek je jouw collega’s bij de inschrijving en ben je op tijd klaar? Ik help je graag.

Training

Jij wilt graag zaken doen met een overheidsinstelling. Misschien wel met de gemeente waarin je gevestigd bent. Of je bent al leverancier van een onderwijsinstelling en nu blijkt dat ze jouw dienstverlening moeten aanbesteden.

Incompany trainingen op maat

Al ervaring met inschrijven op aanbestedingen en hulp nodig?

Samen bepalen we welk doel jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld ‘Hoe stel ik goede vragen?’ of ‘Hoe bepaal ik een goede winstrategie?’. Voor jouw specifieke doel maak ik op maat een training of workshop. De training of workshop vindt plaats op een door jou te kiezen locatie waarbij jij de catering verzorgt.